است داغ فشرده درمان بهترین انتخاب برای بیمار بیماری کلیوی

است داغ فشرده درمان بهترین انتخاب برای بیمار بیماری کلیوی

است داغ فشرده درمان بهترین انتخاب برای بیماری کلیوی PatientIs داغ فشرده درمان بهترین انتخاب برای بیمار بیماری کلیوی؟ در واقع، این درمان بسیاری از بیمار به بیماری کلیوی کمک کرده است و ثابت شده است که یکی از بهترین درمان برای بیماری های کلیوی. با این حال، آن است که مناسب برای تمام بیمار است.
اثر درمانی داغ فشرده سازی درمانی چیست؟
اثرات درمان کوتاه مدت: - کاهش در کم خونی، خستگی و بی اشتهایی و بی خوابی است.
- احساس در اندام خود را گرم و صورت خود را سرخ به نظر می رسد
- حجم ادرار را افزایش می دهد و مواد پنبه مانند می تواند در ادرار یافت
اثرات درمان طولانی مدت:
کراتینین -Serum و نیتروژن اوره خون سطح کاهش می یابد
افزایش -GFR
عملکرد -Kidney بهبود یافته است و همچنین پروتئین و خون در ادرار می تواند به طور موثر کاهش می یابد
چه نوع از بیماران توصیه نمی شود به این درمان؟
در واقع، طب میکرو چینی نیست یک گیاه ساده است، اما ترکیبی از چند گیاهان است. برخی از مواد موثر در این گیاهان می تواند سلول های ذاتی کلیه مجروح فعال شدن و کمک به آنها به طور موثر بهبود از طریق تقویت توانایی خود درمانی خود و عرضه آنها تغذیه لازم است. بنابراین، بسیاری از بیماران می تواند اثر قابل توجه از این درمان، اما برای بخش های بیمار، مانند بیمارانی که به گیاهان حساسیت دارند در دسترس هستند به این درمان است.
اگر شما علاقه مند در داغ فشرده سازی درمانی و یا می خواهید برای درمان بیماری کلیه بدون دیالیز و یا پیوند کلیه شما می توانید ایمیل برای ما ارسال و یا پیام زیر را ترک، ما بهترین های ما سعی خواهد کرد که به شما کمک کند.
ایمیل ما: kidney-treatment@hotmail.com

تاریخ انتشار : شنبه 22 خرداد 1395 | نظرات ()